Læs mere om

Single lashes

Single lashes i aarhus

Ønsker du at spare tid om morgenen og være klar til at smutte ud af døren så snart du vågner? Ønsker du at have et flot og fangende blik uden at påføre mascara? Samt få mere selvtillid ved dit eget udseende?

Alt dette er muligt. Og det som du har ledt efter er single eyelash extensions! Her vil jeg fortælle dig alle facts du har behov for at vide omkring dette.

Kort information omkring Single eyelash extensions

Behandling fungerer ved, at man sætter et enkelt eyelash extensions pr. egen naturvippe

Resultatet vil afhænge af, hvor mange egne naturvipper du selv har. Dvs. hvis du har 100 naturhår vil der blive påsat 100 extensions, som vil få det til at syne af at du har 200 hår. Ligeledes hvis du har 200 naturvipper, så vil det syne af at du har 400, når behandlingen er færdig.

Hvordan føles behandling?

Der bliver påsat et syntetisk meget blødt hår 1 mm fra roden på hver af dine egne naturvipper ved at gøre brug af en lim i høj kvalitet.

Behandlingen er ikke skadelig for dine egne øjenvipper. De bliver ikke belastet af påsætningen hver under eller efter behandlingen, så længe der bruges rette teknik, tykkelse hår samt længde på extensions.

Under hele behandlingen vil du ligge med lukket øjne. Det vil være smertefrit og en afslappende fornøjelse for dig, imens behandlingen bliver udført.
Behandlingen vil vare omkring 90-120 minutter, alt efter hvor mange naturvipper du selv har.