Læs mere om

Brow lift / Brow lamination

Brow lamination i Aarhus

Ønsker du at få skabt et mere fyldigt og ensartet look på dine bryn?
Stikker dine bryn i forskellige retninger og vil du gerne have en mere ens formet facon samt look, så skal du prøve browlift.


Denne behandling går ind og giver dig en flot facon og masser af volumen til dine bryn. Denne behandling er god for dig der har:

Hvad er brow lift (brow lamination)?

Brow lift kaldes også brow lamination og er en semipermanent behandling på dine bryn. Man går ind og ødelægger den nuværende struktur på brynene, for derefter efter manipulere dem i en ny retning, hvor man sætter dem fast i deres nye struktur. Dette får dine bryn til at syne længere, fyldigere og mere markante.

Sammen med din brynstylist finder I sammen ud af, hvilket look du ønsker. Man kan lave dem meget markante eller det mere naturlige look, hvor alle dine bryn hår bare følges af i samme retning.

Man starter med at lægge en væske på, som går ind og får din naturlige retning på dine bryn til at give slip. Denne væske skal sidde på i nogle minutter. Det præcise tidspunkt afhænger af din bryns struktur og tykkelse. Derefter tages denne væske af, og man sætter brynene i den aftalte facon også pålægges væske to. Væske to er den, som går ind og får den nye struktur til at sidde fast, lamineret. Det er her af ordet brow lamination opstår. Den sørger for at brynhårene bliver siddende i den nye struktur og groretning, som der er valgt. Denne væske skal sidde i nogle minutter ligesom væske et.

Når disse to væsker begge har været på, vil man gå ind og farve brynene, hvis det er det du som kunde ønsker. Det skal lige tilføjes, at man sagtens kan bevæge hårene bagefter, det går ind og giver et mere naturligt look på dine bryn, så det sidder altså ikke fast, fast! Denne behandling varer 45 – 60 minutter alt afhængigt af, om man ønsker farve inkluderet eller ej.

Brow lift er en meget in behandling lige nu til dem af os som desværre ikke er født med meget fyldige bryn, da det kan gå ind og booste dit look ved at lave brushed-up brows. Skal dit brow lift blive pænt afhænger det selvfølgelig af din natur brynhår. Har du meget tynde bryn eller har plukket dem for meget, vil min anbefaling være, at du lader dem vokse et stykke tid, hvor du samtidigt bruger en bryn serum
for at booste dine brynhår til at vækste. Dette kan tage et par uger, men vil helt sikkert hjælpe dig.
Derefter kan du så genoverveje om et brow lift kunne være noget, der har din interesse.

Holdbarhed og vedligeholdelse?

Brow lift holder op til 6-8 uger, alt efter hvordan du selv efterfølgende vælger at behandle dine bryn. Efter behandlingen er det vigtigt, at du overholder nogle få krav, som vil være alt afgørende for holdbarheden.

24 timer efter behandlingen bør du undgå:

I de kommende uger efterfølgende er det bedst, at du undgår brugen af hudplejeprodukter, makeup produkter, der indeholder olie. Undgå brug af renseprodukter på dine bryn. Du skal dog 1-2 gange dagligt bruge en bryn olie på dit nylavet brow lift.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er brow lamination, hvor længe tager der, hvor længe holder det, hvordan bliver det udført, hvem kan få brow lamination? Dette er nogle af de spørgsmål, der går igen, som jeg her vil svare på.

Det er en behandling, hvor man går ind og giver mere fylde og længde på dine egne brynhår. Får dine brynhår sat i en perfekt retning alt efter dit ønske.

Behandlingen tager cirka 45 – 60minutter alt afhængig af, om man ønsker at få farve inkluderet samtidigt. Du kan samtidigt med, at du får lavet et browlift også booke en tid til enten brow lift eller eyelash extensions. Så vil tiden selvfølgelig ændre sig alt efter, hvilken behandling du ønsker yderligere.

Behandling holde i 6-8 uger hvis du følger efterbehandlings anbefalingerne, som er:

24 timer efter behandlingen bør du undgå:

  • At gå i bad
  • At gnide og pille i dine bryn
  • Bruge cremer eller andre olie lignende produkter
  • Bruge make-up
  • Sauna eller damp bad.

 

I de kommende uger efterfølgende er det bedst, at du undgår brugen af hudplejeprodukter, makeup produkter, der indeholder olie. Undgå brug af renseprodukter på dine bryn. Du skal dog 1-2 gange dagligt bruge en bryn olie på dit nylavet brow lift.

Man går ind og nedbryder hårenes struktur ved at påfører en væske for, at man bagefter kan trække hårene i den nye ønsket retning. Når man har sat brynhårene i den nye ønsket retning, så påfører man væske to som går ind og laminere brynhårene fast i den nye struktur. Det er her ordet brow lamination kommer fra.

Hvis man ønsker farve, vil man gøre dette efter man har påført de to væsker. Farven som der bruges hos Lash-Aarhus har en hennalignende effekt, som farver en smule på huden, så dine bryn syner fyldigere. Hvilken farve der skal bruges, finder du ud af sammen med behandleren.

Browlift er en behandling, som egner sig til alle hårtyper. Det bedste og mest fyldige resultat opnås ved dem, som har mange bryn hår fra naturens side. Det er en behandling, som har et ønske om at skabe et mere ensartet look, da man går ind og trækker dine naturhår ud af deres til tider skæve og krøllede retning. Så det går ind og giver dine bryn mere fylde, glatte og mere symmetri.

Der er i denne behandling ikke tale om extensions eller en permanent behandling. Det er udelukkende kun dine egne naturhår der bruges. Resultatet variere meget alt efter, hvordan dine natur er ift. tykkelse, længde og mængde.

Jeg håber at du er blevet klogere på alt omkring brow lamination ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte Lash-Aarhus, så hjælper vi dig gerne!