Læs mere om

Eyelash-extension

Eyelash extension i aarhus

Eyelash extensions bruges til at give dig et længere, tykkere, mere buet og fyldigere ved at påsætte extensions hår på dine egne naturvipper.

Der findes et hav af materialer som man kan bruge. Hos Lash-Aarhus bruger vi syntetiske hår i den blødeste kvalitet samt en skånsom lim, som ikke vil gå ind og irritere. Man placerer et hår ad gangen pr. egen naturvippe. Man påsætter et extensions ca. 1 mm fra vipperoden, som limes fast med den skånsomme lim, så det kunstige hår ikke rører din hud, hvorved man undgår irritation.

Eyelash extensions er ikke det, som oftest kaldes falske vipper. Flaskevipper er hår på en vippestrimmel som limes på huden. De flaske-vipper skal hver dag fjernes, da de ikke kan holde til at man bader, sover med dem eller har dem på under f.eks. aktiviteter såsom svømning, dykning eller spa. De falske-vipper er færdiglavet og kan derfor ikke tilpasses den individuelle øjenform som vi hver især som individ har.

Typer

Hos Lash-Aarhus kører vi med to forskellige typer Eyelash extensions, den klassiske og V-shape. Vi anbefaler, at du vælger den lash behandling, som bedst opfylder dit ønske. Det ene giver et klassisk eyelash extensions look, hvor det andet giver et mere fyldigt look. Holdbarheden på de to forskellige typer eyelash extensions er det samme, så derfor er det kun hvilket look du søger, som bør afgøre om det er den ene eller anden type hår du vælger.

Tykkelse

De klassiske eyelash extensions kommer i mange forskellige tykkelser, alt lige fra 0,03 mm i diameter og op til 0,25 mm. Vi anbefaler, at man max går med en 0,15 mm til et sæt single lashes, eftersom det er det som de fleste i Skandinavien kan holde til at bære. Alt over 0,15 bør overvejes sammen med din vippeteknikker, grunden til dette er vægten på hårene også vil stige. Hvis man påsætter en eyelash extensions på din egen naturvippe, vil dette skade og give mulighed for at din naturvippe vil knække. (der kommer mere om skader længere fremme.)

Krøl

Ligesom typer af look, findes der også et hav af forskellige kurve som nogle gange kan være meget forvirrende. Der findes B, C, CC, D, DD, J, L, LD, M. Dette kan virke fuldstændigt uoverskueligt for jer, men tvivl ej. Sammen med din vippeteknikker finder man sammen ud af, hvilken type kurve der passer til dine øjne samt øjenform.

Længde

Længden varierer fra 0.06 mm til 0.16 mm og endda mere. Vi anbefaler kun at gå 4 mm længere end længden af din egen naturlige vippe. Hvis du stadig insisterer på at påsætte længere vipper på, er dette på eget ansvar, da dette kan skade dine egne naturhår. Hvis vippeteknikeren har meget erfaring vil give de kunne skræddersyet påføring for deres kunde, og så kan krøl og længder blandes for at fremhæve øjenformen, hvis dette er nødvendigt.

Single extensions

Single betyder 1:1. Der påsættes en kunstig vippe pr. egen naturvippe. Denne metode er bedst til hverdagsbrug, da dette vil gå ind og give dig et naturligt look. Med denne type, kan du ikke have flere extensions end antallet af dine naturlige vipper. Single eyelash extensions anbefales ikke til dig der ønsker et mere dramatisk og tungt look, her vil v-shape blive valgt i stedet for.

Ofte stillede spørgsmål

Vælg single hvis:

 • du ønsker et naturligt look
 • du har mange naturhår selv
 • det skal ligne et mascara look

 

Vælg v-shape hvis:

 • du har få naturhår selv
 • dine naturlige vipper er blevet skadet eller du har nogle huller uden hår
 • du kan lide tunge og fyldige vipper, altså et mere dramatisk look

 

Uanset hvad du vælger efter du er blevet rådgivet af din vippetekniker, så er det vigtigste at udføre et resultat som du bliver glad for, og som ikke skader dine egne naturvipper.

Extensions kan ikke alene skade dine natur vipper men en forkert påføring kan. Forkert påføring kan være:

 • Brug af for meget lim
 • Fejl i adskillelse – dvs. når to eller flere af dine naturlige vipper er limet sammen
 • Man venter ikke på at limen tørrer helt – resultatet her af vil der være det som kaldes klistrede extensions eller klumper
 • Brug af produkter i dårlig kvalitet, såsom dårlige extensions eller lim der indeholder ingredienser der irriterer øjet
 • Travlhed – hvis din vippetekniker skynder sig under påføring af vipperne, kan der være uheldige konsekvenser (det er derfor et nyt sæt kan tage mellem 1 og 3 timer)
 • Brug af for tunge extensions – valg af den rette type eyelash extensions bør altid være baseret på tilstanden på dine egne natur vipper.

 

Hvis disse krav ikke overholdes, kan det forårsage hævelser, irritation, rødmen, tunge øjenlåg (vipper der hænger nedad) og vil til sidst forårsage, at du vil miste dine egne naturvipper, og der vil være risiko for at disse ikke vokser ud igen.

Det kan være at alt dette har skræmt dig en smule, men alt dette er for, at du kan blive klogere på, hvilken
vippeteknikker du skal vælge, så vælg din vippeteknikker med omhu.

At vælge sin vippeteknikker kan være besværligt. Der er rigtig mange på markedet og alle vippeteknikker arbejder ikke ens. Det er ikke alle, der går op i at købe ordentlige produkter, er arrangeret i deres arbejde og udvikling og kræser for deres håndværk samt den oplevelse du får servicemæssigt.

Alle nye vippeteknikkere har brug for øvelse og træning for at dygtiggøre sig. De seneste par år har der været et stigende antal af ny certificeret vippeteknikkere, som opstarter en hurtig forretning. Nye har behov for at øve sig, og opstarter tit med en lav pris, og derfor indkøber de samtidigt også produkter til billige penge. Et sted efter min mening, man bestemt ikke må spare.

Grunden til at dette afsnit bliver skrevet er på bekymring for det stigende antal kunder, der oplever dårlige
behandlinger, som ødelægger det for dem, som kræser om deres produkter samt kunder. Der hersker jo nok ingen tvivl om, at man helt ønsker et perfekt sæt single eyelash extensions, fremfor et der skader ens egne naturhår, hvor der muligvis også er irritation med oveni købet.

Så mit bedste råd til at finde den perfekte vippeteknikker til at lave et sæt eyelash extensions for dig vil være at lede efter en som hele tiden udvikler sig, kræser om kunderne, produkterne samt har nogle fair priser ift. dit budget.

Det kræver talent og en stor omhyggelighed at være vippeteknikker for at lave et flot sæt eyelash extensions. Det kræver flere års erfaring at dygtiggøre sig, få forståelsen og teknikken til at udføre et professionelt stykke arbejde.

Hvordan spotter man et talent spørger du så nok?
Det er ikke nemt at skjule sit omdømme som vippeteknikker. De fleste kunder man får ind er, fordi man ser sin venindes, mors, søsters osv. vipper og høre anbefalinger fra dem. Er du dog helt ny på området og ingen i din omgangskreds har kendskab til en god en, så er der et par gode råd. Først få googlet navnet på salonen eller teknikeren, find deres hjemmeside, se om deres åbningstider passer ind i din hverdag, se anmeldelser og søg efter billeder af teknikerens resultater på enten Facebook eller instagram.

Disse ting skal få dig til at føle dig i gode og trygge hænder, og samtidigt give dig følelsen at af dette er et professionelt sted.

Sidste men ikke mindst, priser! Find et sted der matcher med det som dit budget kan være med på. når du skal vælge det rigtige sted for dig at få lavet eyelash extensions.

Mit råd vil dog klart være ikke at basere din beslutning udelukkende på prisen, for oftest hænger pris og kvalitet også sammen. Så vælg aldrig den første og den bedste på markedet, dette kan have betydning for din efterfølgende oplevelse og resultat.

Når du så først har fundet den vippeteknikker, som du har tillid til og føler dig tryg hos, så bliv der. Det har en betydning i den forstand, at vippeteknikkeren kender dine naturhår, og du ved hvilken standard den vippeteknikker har. Har du først fundet en med en god standard, så opnår du også et godt resultat for det, der bliver udført, men også med tanke for ikke at skade dine egne naturhår.

Undgå vand de første 24 timer efter behandling, dette inkluderer også sved, damp, spa og solarie. Dette er for, at limen kan hærde ordentligt igennem.

Vask gerne dine vipper engang dagligt. Nogle vippeteknikkere vil nok få dig til at købe en vippeshampoo med. Dette er dog ikke nødvendigt. Du kan i stedet bruge intimsæbe eller neutral sæbe uden olie til dette. Man skal holde sine vipper rene for at undgå, at der sætter sig bakterier på dine extensions. Når du har vasket dem, kan du bruge din føntørre til stille og roligt at tørre dem og så bruge den børste du fik med hjem til lige at sætte dem det sidste på plads.

Hvis du er i brusebad, kan du med let tryk skylle øjnene med vandet. Det vigtigste er, at du undgår at få shampoo, balsam eller hårmaske på vipperne, da disse produkter indeholder meget olie som vil gå ind og ødelægge holdbarheden da dette vil opløse limen.

Dagligt skal du undgå produkter med olie i, såsom ansigts cremer, øjencreme, eyeliner, makeup, makeup fjerner.

Der findes oliefrie makeup fjernelses produkter, som vil være et godt valg at gøre nytte af, hvis man bruger make-up til dagligt. Undgå så vidt muligt stadig at disse produkter rammer dine vipper, samt vatpinde og vatrondeller eftersom fibre vil sætte sig i dine vipper.

Du kan børste dem dagligt, hvis du føler der er et behov for dette. Dog undgå at børste så meget som muligt, eftersom jo mere du børster jo mere rykker du i limen og dette vil forsage mindsket holdbarhed.

Brug ikke mascara!

Sov ikke med hovedet direkte ned i puden. Forsøg istedet at sove på siden eller på ryggen.

Hvorfor skal vipperne fyldes op cirka hver 3-4 uge? Det er et af de spørgsmål, der går mest igen. Det er fordi dine vipper vokser ud med extensions på og jo længere de vokser ud jo tungere bliver det ude på spidsen af dine vipper, hvorved dette kan foresage at dine naturhår vil knække. Hvis du har et ønske om at holde dem flotte og fyldige kan det for nogle være rart at få en opfyldning hver 2.- 3. uge. Dette er noget man selv bedst kan bedømme, hvornår man føler at det er tid.

Der er altid forskel på holdbarheden af dine eyelash extensions da man har en cyklus i sine naturhår. Dvs. i nogle perioder vil du kunne tabe flere end i andre perioder. Derudover har vejrskifte også en betydning for din holdbarhed.

Det skal dog siges, at det er vigtigt at du får en opfyldning eller får dine extensions taget af, hvis du ikke længere ønsker dette. Jo længere tid de sidder jo mere tilbøjelige er de til at filtre samme og skifte retning.

Du mister dagligt 3-5 naturhår med og uden extensions på, men samtidigt vokser der også nye ud, så ingen grund til bekymring over, at du mister vipper. Men når de nye vokser ud, har de selvfølgelig ikke extensions på, og dette vil give et fladt og mindre fyldigt resultat.

Jeg håber at du er blevet klogere på alt omkring eyelash extensions ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte Lash-Aarhus, så hjælper vi dig gerne!