Læs mere om

Lash Lift

lash lift i aarhus

Lashlift / vippebuk er et godt alternativ til dig, der ikke ønsker eyelash extensions.

Lashlift er for dig, der ønsker et mere naturligt udtryk og en måde, hvorpå du kan få dine egne naturvipper til at syne længere og give mere volumen udtryk, eftersom man giver dem et løft op. Dette resultat forventes at holde i ca. 6 – 8 uger. Det anbefales at man efter 5 uger laver en fornyelse af sit løft, da der hele tiden vokser nye natur hår ud, som ikke vil være løftet op. Når der vokser nye hår ud, vil det få løftet til at syne mindre. Dagligt mister du 3 – 5 naturhår, selvom du hverken bruger eyelash extensions eller får lavet lashlift. Så det er en helt naturlig proces, der sker.

Måden man udfører lash lift på er ved at påsætte en silikone skabelon, hvorpå man trækker hårene op på. Også med nogle forskellige væsker, som anvendes til denne behandling får øjenvipperne til at bukke på en ny måde. Det giver dig et naturligt øjenløft, som vil give dig et naturlig mascaralook og mere vågent udtryk.

Hvis du til dagligt bruger en vippebukker, vil vi klart anbefale dig at få lavet dette i stedet for. Da du ved brug af en vippebukker trykker på dine hår dagligt, og dette går ind og kan skade dine naturhår. Når du får lavet et løft, kan du samtidigt få farvet dine vipper, så det ligner at du har mascara på bare uden sorte render under øjnene, Win Win!

Efter behandling påføres der en olie, som går ind og hjælper dine naturhår til ikke at blive tørre. Du skal efter
behandling bruge en olie 1 – 2 gange dagligt for ,at dine vipper ikke tørrer ud og derved knække. Det vil samtidig hjælpe dig med at holde et flottere resultat i længere tid.

24 timer efter en lash lift behandlingen skal du undgå, vand, dampe, sauna og makeup, da det kan gå ind og forstyrre hærdningen af løftet. Efter de 24 timer kan du frit bruge vippeprodukter igen, f.eks. mascara.

Behandlingen varer cirka 45 – 60 minutter alt efter, om du skal have farve inkluderet eller ej.

Inden behandlingen er det vigtigt, at du møder op med rene vipper dvs. ingen make-up eller cremer.

Under behandlingen vil du have lukket øjne, da man påsætter nogle pads, som vil holde dine under vipper nede, så de ikke bliver bukket op samt en silikone skabelon, hvor dine øjenvipper bliver limet op på med en vandbaseret lim. Så påsætter man de to forskellige væsker i forlængelse af hinanden, hvor der indimellem vil være lidt ventetid, da produkterne skal trænge ind og have effekt. Til sidst farver man øjenvipperne, hvis det er et ønske du som kunde har.