Læs mere om

Lash-Aarhus

Hvem er Lash-Aarhus?

Lash-Aarhus er et sted hvor vi vægter kvalitet, pris og service i allerhøjeste klasse. Alle disse parametre skal gå hånd i hånd for, at vi syntes det hele giver mening. Vores ide om at det skal give mening er ved at have dig som kunde i fokus og sørger for, at din oplevelse hos os bliver en succes.

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle os og blive endnu bedre til det vi laver. Vi bestræber os på at levere alt i højeste kvalitet til overkommelige priser som de fleste kan være med på. Vi sætter en ære i at kunne være med til at du kan forkæle dig selv og samtidigt få brød på bordet sidst på måneden, det skal ikke være dyrt at se godt ud.

Jeg hedder Marianne og er ejer af denne virksomhed. Jeg har lavet vipper siden juli 2018 på hyggeplan ved siden af Mit fuldtids arbejde i hjemmeplejen. Jeg har altid vidst, at arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde, var noget jeg skulle gøre. Drømmen om at starte min egen virksomhed og blive min egen chef er med årene blevet noget der har trukket mere og mere i mig, men som med alt andet vil jeg gøre tingene til UG og derfor skal både tid og sted være det rette.
Jeg vægter servicen for jer kunder rigtig højt, jeres oplevelse og det resultat i går ud af døren med, er alfa og omega.

Derudover vægter jeg samtidigt også udviklingen af mig selv personligt samt arbejdsmæssigt rigtig højt, derfor er der hele tiden en udvikling i gang og jeg gør alt for at dygtiggøre mig indenfor mit fag, om det er med eyelash extensions, i hjemmeplejen eller noget helt tredje, så kribler det i mig for at blive bedre og kunne endnu mere.

 

Vi bestræber os hos Lash-Aarhus hele tiden på at udvikle virksomheden for at kunne imødekomme jer kunders ønsker og behov. Vi går kun efter det bedre hver eneste dag. For os ligger udvikling af virksomheden i toppen af prioriteringslisten sammen med kvaliteten. Det vigtige for os er at alt bliver gjort til perfektion fra første spadestik.

Vi går hele tiden efter at få virksomheden til at vokse så vi kan have jer kunder endnu mere i fokus.

Ved hjælp af jeres støtte er det med til at virksomheden kan vokse efter jeres ønsker og behov. Vi vil også have muligheden for at dygtiggøre os indenfor nye områder som i eventuelt foreslår. Vi vil hele tiden, også selv være åbne for nye behandlinger, hvad angår nye trends på markedet.