Læs mere om

Brow Lamination

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er brow lamination, hvor længe tager der, hvor længe holder det, hvordan bliver det udført, hvem kan få brow lamination? Dette er nogle af de spørgsmål, der går igen, som jeg her vil svare på.

Det er en behandling, hvor man går ind og giver mere fylde og længde på dine egne brynhår. Får dine brynhår sat i en perfekt retning alt efter dit ønske.

Behandlingen tager cirka 45 – 60minutter alt afhængig af, om man ønsker at få farve inkluderet samtidigt. Du kan samtidigt med, at du får lavet et browlift også booke en tid til enten brow lift eller eyelash extensions. Så vil tiden selvfølgelig ændre sig alt efter, hvilken behandling du ønsker yderligere.

Behandling holde i 6-8 uger hvis du følger efterbehandlings anbefalingerne, som er:

24 timer efter behandlingen bør du undgå:

  • At gå i bad
  • At gnide og pille i dine bryn
  • Bruge cremer eller andre olie lignende produkter
  • Bruge make-up
  • Sauna eller damp bad.

 

I de kommende uger efterfølgende er det bedst, at du undgår brugen af hudplejeprodukter, makeup produkter, der indeholder olie. Undgå brug af renseprodukter på dine bryn. Du skal dog 1-2 gange dagligt bruge en bryn olie på dit nylavet brow lift.

Man går ind og nedbryder hårenes struktur ved at påfører en væske for, at man bagefter kan trække hårene i den nye ønsket retning. Når man har sat brynhårene i den nye ønsket retning, så påfører man væske to som går ind og laminere brynhårene fast i den nye struktur. Det er her ordet brow lamination kommer fra.

Hvis man ønsker farve, vil man gøre dette efter man har påført de to væsker. Farven som der bruges hos Lash-Aarhus har en hennalignende effekt, som farver en smule på huden, så dine bryn syner fyldigere. Hvilken farve der skal bruges, finder du ud af sammen med behandleren.

Browlift er en behandling, som egner sig til alle hårtyper. Det bedste og mest fyldige resultat opnås ved dem, som har mange bryn hår fra naturens side. Det er en behandling, som har et ønske om at skabe et mere ensartet look, da man går ind og trækker dine naturhår ud af deres til tider skæve og krøllede retning. Så det går ind og giver dine bryn mere fylde, glatte og mere symmetri.

Der er i denne behandling ikke tale om extensions eller en permanent behandling. Det er udelukkende kun dine egne naturhår der bruges. Resultatet variere meget alt efter, hvordan dine natur er ift. tykkelse, længde og mængde.

Jeg håber at du er blevet klogere på alt omkring brow lamination ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte Lash-Aarhus, så hjælper vi dig gerne!